fredag 2. oktober 2020

Skogene på Kattem

Skogene på Kattem, i mitt nærområde, er ikke store, men de er interessante, tenker jeg. Og de er store nok til at jeg brukte to år på å rydde dem, men da med Satans intervenering og stadige ødeleggelser av hva jeg laget til. I dag er jeg ferdig, tenker jeg. Jeg vil rydde overfladiske skader, men skogene er så at de hører til barna.

FOLKEPARKEN i vest har, etter mitt skjønn, vært åsted for forferdelig stifting av militær aktivitet av skuespillaktig aktivitet. Jeg tenker på skogen sør for krysset mellom Lisbeth Nypans vei og Tunellveien. Mennesker er myrdet det. Og en mann er der mishandlet og drept. Jeg gjorde på Blogger oppermksom på at åstedet burde undersøkes av Politiet før jeg ryddet det, og jeg oppfatter at det ble gjort. Der var noe søppel, av store biter. Jeg tenker meg hva som har skjedd, men jeg ryddet området, også sør i skogen, der jeg har oppfattet at Satan har villet laget et skadested jeg skal identifisere meg med. Akkurat der har det vært veldige mengder med søppel. Både overflatesøppel, og søppel som ligger i bakken, for tydeligvis er akkurat det der området noe tilgjort, ved byggingen av Kattem, og man har ikke vært flinke nok til å fjerne søppel i fyllmassen, da. Jeg har fjernet overflatesøppelet, og gjort det rent, der.

I skogen på Kattem nord for Lisbeth Nypans vei er der etter mitt skjønn ett skadested. Jeg har ryddet det. Jeg har også ryddet skogen for søppel, men det bør ryddes brennesle, legepestrot, og kvister, etter mitt skjønn, for at skogen skal bli hyggelig for barn å leke i.

I skogen øst for Kattem barnehage er der flere skadesteder i utkantene av skogen. Jeg har ryddet. Og hva som gjenstår, eventuelt, er å rydde området helt i øst for kvister, og den slags. Det området er litt særlig for barn å bevege seg inn i.

Skogen i øst, det er skogen øst for veien kalt Kattemskogen, var det siste jeg ryddet, nå i høst. Skogen er nå ryddet, men der er et område nord for skogen, og et område sør for skogen, der det fortsatt er søppel, og sikkert kvister. Jeg tenker meg at begge de der to områdene er gjort til skadesteder, men med hensyn til å rydde, tenker jeg at der er noen som vil føle for å fullende det arbeide jeg har påbegynt. Jeg har ryddet bussholdeplassen i nord, som er i det åpne, og der var der forferdelig mye stygt.

Dunderskogen, øst for Gaupevegen, Rødrevvegen og Rådyrvegen, var mitt primære sikte. Skogen er blitt skadet utallige ganger, etter at jeg satte i gang med ryddingen. Men det er sånn, at når man først har fått det på stell, så koster det ikke så mye å rydde, og det har jeg gjort. Også Dunderdalen har jeg ryddet. Der er flere skadesteder, der i Dunderdalen, men jeg føler jeg har markert dem, og ordnet dem. Hva gjelder Dunderskogen, er at jeg tenker meg at det er hundre prosent sikkert at det er kongeveien til Nidaros i fra gammelt av, slik at Olav Tryggvasson, og Olav den Hellige, gikk igjennom den skogen for tusen år siden. Det er helt sikkert at jeg tenker sånn.

Rett sør for meg er Holtet. Det er særig, og jeg har ryddet det i flere omanger, år for år, da der stadige ødeleggelser var. Det Holtet er småungenes sted. Det Holtet ryddet og ordnet jeg i fjor, og i år føler jeg at det er på stell.

Satan ødelegger stadig, ved all verdens djevler. Likevel føler jeg at jeg nå har gjort hva som skal til, i et stort område, faktisk, sett i lys av at det område jeg selv besitter, der jeg står, ikke er et kvadrameter stort, en gang. Og jeg kan ikke være alene om liv å sørge for. Så, jeg sier meg fornøyd. I framtiden vil jeg være fornøyd med å finne min vei til butikken.

.·: :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

:. † .:
ღ ⁂ ☁ ★ ☆ ☀ ♥ ✦ ✧ ✯ ✿ ❀ ◉ ⦿ ·: † :·

Takk for din kommentar!
Den er vel snill og rar.
Og røper du ditt navn
så er det intet savn. ♫♥♪