lørdag 30. juni 2018

Oppgjør

Vi er, som Nordmenn, ett. Går vi langt tilbake i tid, har vi opphav som var beslektet med hverandre. Og våre forfedre, og våre mødre, laget kulturen sammen. Bjørnson og Grieg og hardangerbunaden er min likefullt som din. Og da vi i 1814 bestemte oss for å lage en egen nasjon, så gjorde vi det sammen. Som ett folk. Vi snakker samme språk.

I dag har vi ulike erfaringer, og en er ulikt laget basert på hva en har tatt på seg. Noen ble knuste, døde, og gjenoppsto. Noen ble hypnotiserte ved særbehandling, og gjenoppsto. Noen overlevde på trass og Guds ivaretagelse, som opplyste. Og noen lot seg rive med av ondskapens bølge, som Satans barn.

De som ble knuste, og gjenoppsto, ledes av Kristus som sin mann. De er med Kristus ett. De som ble hypnotiserte, og gjenoppsto, ledes av Kristus mer som deres far. De er ett med Kristus ved å bli ivaretatte. De som overlevde ved å bli borte ledes av Kristus som engasjement. Og de som feilet må ta til vett.

Satan kom ned til verden i 1997. Det var da jeg ble isolert, og overvåkningen av meg begynte. Før det var Satan imøtekommende, til å strekke seg etter. Mange var da ikke fødte, eller de var barn og ungdom da. De vil vokse opp og bli voksne med en erfaring som er spesiell, og de har meg i seg, ideelt sett, som venn og samvittighet. På et tidspunkt blir barn kjønnsmodne. Og de vil gjøre denne rent menneskelige erfaring som menneskeheten gjorde ved fallet, nemlig at de kan ta seg til rette. De vil ved det oppleve at de må reise seg igjen, ved å gå til Jesus Kristus, for å få oppmerksomhet.

Sammen vil vi, som ett med Kristus, som er Jesus Kristus, vår Herre og Gud, gå inn i framtiden.

.·: :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar