tirsdag 30. januar 2018

Tilfellet Emma Watson

I Harry Potter filmene var der en pike de kalte Hermione Granger, og hun var Harry Potters følgesvenn. Karakteren ble spilt av Emma Watson. I dag er Emma Watson voksen. På internett i dag er å finne nakenbilder av Emma Watson, og klipp fra pornofilmer som klart viser at Emma Watson er hypnotisert eller gjenstand for andre tilfeller av det de på engelsk kaller "mind control". Jeg mener at det grunnleggende i såkalt "mind control" er frykt.

På NRK.no er der en artikkel å finne (se | her |) hvor det hevdes at at bildene og videoene av Emma Watson er manipulerte, og at man kjenner til, og selv kan bruke, den teknologien som manipuleringen er gjort ved. Det er løgn.

De seksualiserte bildene og videoene av Emma Watson er myntet på å skape frykt, og avhengighet. Den nevnte artikkelen på NRK.no er myntet på det samme. NRK er statskanal i Norge. Det er imidlertid verdt å tenke seg at kong Harald ikke har noen befatning med denne artikkelen. Og det er verdt å tenke seg at President Trump ikke har noen befatning med de bildene av Emma Watson som viser at hun er hjernedød.

.·: :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar