lørdag 12. mars 2016

Jeg kjeder meg

Siden min mor døde i 2009 har jeg nesten ikke sett mennesker. Jeg har vært hjemme stort sett hver dag, og de eneste menneskene jeg har sett, stort sett, har vært de menneskene jeg har sett på butikken. Jeg har ikke hatt noen fortrolige å snakke med siden mor døde. Jeg har laget et fantastisk skaperverk. Men nå er det ferdig, og med det føler jeg meg mer ensom enn noen gang.

I kirken er det tydeligvis bare tull. Jeg blir skuffet hver gang jeg går i en gudstjeneste. Og i tillegg har han som plager meg med medikamenter en viss posisjon i menigheten jeg hører til. Og på kommunens treffsted føler jeg meg ikke hjemme. Det er evneveike som går der, og de sitter og spiller kort. Så jeg vet ikke hvor jeg skal vende meg.

Gud gi meg å finne på noe. Viljen til å prestere er nå helt borte, opplever jeg, så jeg får ikke skapt noe. Og når jeg ikke er engasjert blir jeg veldig ensom. Jeg kjeder meg.

Jeg burde vært ikledd hvit kjortel og satt i herskapelige omgivelser omgitt av tjenere og med et apparat som jeg kunne vise myndighet ved. Se på Paven.

.·: † :·.

1 kommentar:

  1. synd det Anders...du som er så talentfulle har egentlig mye du kunne holde på med. håper deg alt vel!

    SvarSlett