søndag 17. januar 2016

Igjen er jeg ferdig

Takk, Kristus, for en fin uke! Denne uka begynte med at jeg åpnet opp for kommentarer på diktsamlingene på Trixnix. Det tok to dager å gjøre. Jeg savner tilbakemelding, så det er en grunn til at jeg gjorde det, men det legger også til rette for aktivitet på Trixnix. Det viktige er at der ikke settes opp en slags kirke der. Der vil altså aldri komme noe diskusjonsforum eller lignende på Trixnix.

Og så har jeg tegnet litt. Jeg lurer på om jeg kanskje passerte en grense forrige helg hva gjelder det å tegne, for jeg synes tegningene er blitt betydelig bedre. Dagene som kommer vil vise om så er, altså om bedringen holder seg.

Og så har jeg jobbet litt med melodiene mine. Jeg har gitt sonaten nytt navn og jeg har gjort noen små endringer i den, og nå er den elva i Trixnix, kalt «Aqua Vie». Og jeg har flyttet presentasjonen av seierssangen til Trixnix portalen. Og på hjemmesiden har jeg postet en melodi jeg laget i 2003, som tonefølge til et ord av Jesus («The comfort» har jeg kalt den). Dette med musikken vet jeg ikke om jeg vil eller klarer å forfølge, dog. Jeg klarer altså ikke å konsentrere meg, og det å lage komposisjoner er rimelig komplisert. Så det gir meg angst. Svettekjertlene i stumpen er aktive når jeg lager musikk, og jeg klarer ikke å lage så mange takter i gangen. Men det er veldig tilfredsstillende å høre på resultatet. Når jeg hører på denne sonaten for fiolin og piano (som jeg nå kaller Aqua Vie) kan jeg nesten ikke forstå at det er jeg som har laget den. Takk, Kristus!

Igjen har jeg kommet til et slags sluttpunkt, der Trixnix er ferdig, og alt mitt er på stell. Takk, Gud!

.·: † :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar