søndag 20. desember 2015

Noteprogrammet er artig

Takk, Kristus! Dette har vært en ny spesiell uke. Jeg har holdt på med sangene mine. Dette noteprogrammet som jeg har kommet over gjør at jeg får kontroll på sangene mine, og det lar meg eksperimentere ved at jeg kan lage ting som jeg ikke klarer å spille selv men som programmet kan spille for meg. Og denne uka ga jeg de opprinnelige sangene mine på Miss Maiden rytme og fylde ved å lage bass på dem. Akkompagnementet er jo svært enkelt, men det gjorde at sangene ble ble tydeligere. Drømmen er at noen skal ønske å spille dem inn på plate.

Jeg sitter og leker meg med dette programmet. Det var artig å lage Seierssangen for strykeorkester, selv om det var anstrengende, og i morgen tror jeg den er ferdig. Den er postet på internett mange ganger, men i dag gjorde jeg om andrefiolinen. Jeg poster ikke den nye utgaven i dag, fordi det er søndag, men med det tror jeg sangen er ferdig. Og så sitter jeg og lager et lite sinnssykt stykke for piano. Der er overhode ingen mulighet for at jeg skal klare å framføre det selv, selv om spillet er ganske enkelt, men programmet spiller det for meg. Og det stykket er helt vilt. Arbeidstittelen er «Lunacy».

Det er kjedelig å være så alene. Jeg hører jo ingen ting. Jeg må bare innbille meg at det jeg lager når fram, og det blir jeg fort sinnssyk av. I jula legger jeg meg inn på det distriktspsykiatriske senteret jeg tilhører. Bare noen dager, så jeg er hjemme før nyttår. Det tror jeg blir bra.

.·: † :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar