mandag 14. desember 2015

Julebrev

Takk, Kristus! Dette har vært et fantastisk år. Jeg er faktisk kjemisk lobotomert, så jeg får ikke konsentrert meg, og jeg plages med angst, men jeg får gjort så mye morsomt.

Her før sommeren fikk jeg endelig forklart Dyrets tall. Det var et høydepunkt. Forklaringen er på Trixnix. Og her i høst gjorde jeg om verket mitt på internett, altså Trixnix, til det Nye Jerusalem. Det var stort, og krevde mye arbeid. Nå er Trixnix ferdig. Jeg har jobbet med Trixnix dag og natt i fire år, og nå er det gjort. Nå kan Kristus, og alle, dømme over det.

Også i år har jeg skrevet en del dikt. Blant annet laget jeg i sommer en samling på førti limericker. Og jeg har lagt det jeg skriver på Trixnix. Der hører det hjemme. En annen ting er at jeg ikke får utgitt det jeg skriver. Jeg har en samling på alminnelig mål som jeg nå sender alle forlag, i rekkefølge. Og erfaringen min nå er at forlagene ikke svarer meg. Små forlag bekrefter ikke mottak av manuskriptet, og forlagene har samlingen til vurdering i månedsvis uten å gi svar. Det jeg skriver er rett og slett ikke fordøyelig. Det er kristent, det er på form, og det er lyst og lett. Det er ikke hva forlagene vil ha. Men jeg prøver likevel.

Jeg har begynt å tegne, litt, og jeg skriver litt sanger, innimellom. Det er morsomt. Det å øve krever konsentrasjon, så det får jeg ikke til, men jeg kaster meg over tegnearket eller keyboardet i vill protest og gjør dådsverk. Jeg er husmester i sånt. Og nå har jeg faktisk et livsverk med sanger også. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre med dem.

Jesus er ivaretagende. Han virker i det indre, og gir glød og næring. I jula feirer vi at Jesus som misjon ble født. Må alle føle varmen.

Og kom til Trixnix!

| www.trixnix.com |


God jul!

.·: † :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar