søndag 29. november 2015

Jeg har tatt fram sangene

Takk, Kristus, for en ny fin uke! Jeg har fått skrevet en masse noter. Og jeg har tegnet litt.

Etter at mor døde i 2009 sluttet jeg å øve gitar og sluttet jeg med å skrive sanger. Det å skrive sanger er noe jeg har tatt opp igjen i det aller siste, etter at jeg kjøpte meg et lite keyboard. Men før jeg oppga gitaren ryddet jeg i sangene mine. Jeg skrev «ordentlige» noter til de sangene jeg var fornøyd med, eller rettere tegnet, for jeg brukte MS Paint, et møysommelig arbeid, og jeg laget en rimelig oversiktlig perm. Det er jeg glad for nå. Jeg har funnet et kjempefint program til å skrive noter, og jeg skriver alle noter på ny. Og det er mulig fordi grunnlaget er såpass ryddig. Der er en del feil i de gamle notene. Men nå blir de bra. Jeg har fått erstattet alle noteark på Trixnix med nye.

Spørsmålet er hva jeg skal gjøre med sangene. Det har jeg ikke bestemt meg for, ennå. Jeg synes sangene er fine. Jeg skriver notene til en salme jeg har laget, lytter til hvordan programmet gjengir notene som lyd, og jeg får nesten vondt inni meg. En ting er at det er sårt. Jeg har virkelig vært syk og plaget. Men jeg synes de er fine. Noen er så fine at jeg blir helt satt ut.

Takk, Kristus! Jeg klarer ikke, og orker ikke å øve på noe instrument, føler jeg, så jeg får ikke gjengitt sangene selv, ordentlig. Men jeg får skrevet dem ned, skikkelig.

.·: † :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar