søndag 18. oktober 2015

Utrustning

Takk, Kristus, for en ny herlig uke! Jeg kan sitte i timesvis og studere det jeg har laget, gjøre bittesmå endringer, og forestille meg hvordan det blir mottatt. Det er givende. Denne uka har jeg også sluttført en samling med dikt på norsk. Enkle tetrametriske quatrainer på formen til Juda. Og nå er jeg veldig i tvil om jeg skal legge samlingen ut på internett eller om jeg skal arkivere den.

Hva jeg i bakhodet har arbeidet med i det siste er problemet med ondskap. Må vi, Jesus, få bukt med all ondskap i verden!

En gang må jeg vel klare å legge Trixnix til side. Jeg tenker at der er andre ting jeg vil gjøre, som å lære meg å spille et instrument, lage sanger, og lære meg å tegne. Jeg skulle gjerne også fått gjort noe med den fysiske formen min. Men de medikamentene som tvinges på meg er altså invalidiserende. Jeg får ikke konsentrert meg, og jeg får ikke samlet meg til å trene. Sånn er det bare.

Takk, Gud, for den materielle ivaretagelsen! Leiligheten min forfaller, men bygget i seg selv er tipp topp, og jeg har penger nok til å leve bra.

Nå skal jeg straks kose meg med en Fjordlands klubb-middag. Og jeg tenker på dem som hver dag anstrenger seg for å få et dagens måltid, og jeg erkjenner min egen lykke. Takk, Kristus!

.·: † :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar