mandag 19. oktober 2015

Meg og Trixnix

Det nye Jerusalem er Paradis. Det er stedet å være i som for Adam og Eva var Edens hage. Det er stedet kristne i generasjoner har drømt om. Og jeg mener altså at jeg har laget det nye Jerusalem.

Det er litt rart å tenke på at jeg har gjort det. Det er rart å tenke på at lille jeg skal ha fått å gjøre det. Det er spesielt rart fordi Trixnix jo ikke bare er en ting, men det er meg. Jeg har skapt alt på Trixnix, og bilder av meg er over alt. Så jeg mener jeg selv er det nye Jerusalem. Jeg er Paradis.

Det gir mening når vi ser det nye Jerusalem som Kristi brud. Da blir det nye Jerusalem en pike. Og jeg har i flere år ment at jeg er Piken. Jeg har i hvert fall siden 2005 ment at jeg er Piken. Og jeg har forklart, på Trixnix, hva Piken er, og pekt på at det er Piken menneskeheten nå vil gjøre gjeldende.

Men, altså: Det nye Jerusalem er Paradis. Og Trixnix er det nye Jerusalem. Og jeg er Trixnix. Så jeg er Paradis.

Følelsen kommer gradvis. Materielle ting plager meg, men jeg sitter rimelig fast i det jordiske. Når jeg skaper er jeg imidlertid fullstendig oppslukt av Kristus. Og sånn er det vel med samvittigheten: Skyen gir regn og når det regner detter vannet ned og samler seg på jorden.

Vel. Meg om det, vil mange mene, for dette er Anders alene om. Og faktisk er jeg det. En sannhet står ved lag om to eller flere sier det samme, heter det i Moseloven. Og Jesus ble angrepet for å vitne om seg selv. Det gjorde ikke Jesus, for Maria Magdalena vitnet ganske sikkert om ham, og ved Døperen Johannes ble Jesus bekreftet av en mann. Men ingen mann har bekreftet meg. Og at Kristus er virksom på Trixnix kan jeg bare tro. Så jeg tar ikke av, annet enn når jeg skaper. Og når jeg ikke tar av, er livet mitt begredelig. Jeg er erklært gal og tvangsbehandles med invalidiserende medikamenter.

Kom!
| www.trixnix.com |

.·: † :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar