søndag 11. oktober 2015

Jeg er litt sliten

Takk, Kristus, for alt som jeg får skape! Denne uka har jeg skrevet flere epigrammer, og jeg har fått laget to små samlinger med epigrammer som jeg har innlemmet i Trixnix. Den siste, kalt «By the week», er jeg kanskje ikke helt ferdig med. Jeg vil muligens gjøre det helt tydelig hvordan uka forløper.

Det er kanskje litt rart å legge et arbeid ut på internett og hevde at det ikke er tilgjengelig for alle. Men Trixnix er ikke tilgjengelig for alle. De «uomskårne», som ikke på hjertet er omskåret, vil aldri komme inn i byen. De vil ikke skjønne noen ting.

Det er kanskje litt rart også å kalle arbeidet «Det nye Jerusalem». Det er provoserende, for noen. Men hva jeg tilkjennegir vil være bestemmende for det framtidige livet på jorda. Det nye Jerusalem er hva det er.

Jeg er veldig nøye. Jeg er alltid nøye, men på Trixnix nå er jeg pinlig nøyaktig. Også i back up'en. Det skal være gull, det jeg lager.

Jeg er litt sliten. Det er slitsomt å gå i flere uker i strekk med sterk angst. Kanskje vil det roe seg hos meg nå som jeg har fått lagt ut det siste jeg har lagt ut. Kanskje kan jeg nå si meg fornøyd. Det vil gå flere år før verket anerkjennes, og så lenge kan jeg vel ikke gå på tå hev. I går fikk jeg kjøpt meg en ny CD spiller. Den gamle gikk i stykker samtidig med at jeg begynte å omdanne Trixnix. Det er litt symbolsk. Men nå kan jeg kose meg med den gamle musikken min i bakgrunnen, og det er beroligende.

.·: † :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar