søndag 6. september 2015

Klokkene ringer

Denne uka er det presentasjonen av Dyrets tall jeg har holdt på med, samt at jeg har pyntet på utseende på nettsidene mine.

Nå har jeg forklart Dyrets tall. I går kveld kom jeg på en utregning som jeg lurer på om jeg også skal presentere, men hva Dyret står for har jeg gjort rede for. Takk, Gud! Når det er klart hva en ting er, kan det bekjempes.

Jeg er veldig fornøyd med nettsidene mine. Og veldig takknemlig overfor Google. Anledningen Google gir til å lage nettsider er fantastisk. Det må være fine mennesker i vigør, der. Jeg har nå gjort det sånn at alle mine hovedsider med dikt (laget på Google / Blogger) har den samme bakgrunnen, mens de sidene med samlinger jeg presenterer ved siden av er forskjellig laget. Jeg skiller slik mellom de samlingene jeg mener jeg alltid vil ha på internett, og de samlingene jeg kan finne på å sende til forlag.

Og så har jeg laget et utseende på Vaccinius. Skrifttypen og størrelsen kan være alt mulig, men fargene er gitt. Alle mine nettsider er nå stemplet med navnet.

Takk, Gud! Takk for visdom, takk for anledningen til å lage noe, og takk for oppfølging. Jeg mener hele tiden at verket mitt er ferdig, men så kommer jeg jo på noe som gjør at jeg utvider det eller pynter på det.

.·: † :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar