søndag 16. august 2015

Vekkelser

Denne uka holdt jeg på å oppgi alle mine engelske epigrammer. Jeg holdt på å kaste 300 av 340 dikt. Men heldigvis tok jeg til fornuft og laget en ny blogg med epigrammene, som jeg ikke presenterer på portalen min, men som jeg kan bruke til å plukke fra. Det var likevel ikke dumt å redusere presentasjonen av epigrammer til 40 dikt. For nå er samlingen oversiktlig. Og nå er nesten alle samlingene mine på 40 dikt, og presentasjonen er rimelig ensartet. Unntakene er samlingene med de ordinære diktene mine og epigrammene mine på norsk, som begge er på 120 dikt. De er nå som fyr i en rekke som ellers stort sett er mindre lyskastere.

Denne uka har jeg også fjernet de siste bilder som ikke er mine egne. Alle nettsidene har nå innhold av meg alene.

Jeg har oppgitt å kalle verket huset mitt. Er det huset mitt vil andre bare komme på besøk. Det er en ting. Og der er i kristen forstand bare ett hus, og det er Faderens hus. Så benevnelsen hus er misvisende. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal kalle verket.

Takk, Gud, for de våkne øyeblikk! Jeg luller meg jo nærmest i søvn når jeg holder lenge på, men av og til vekkes jeg skikkelig opp.

.·: † :·.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar